Service

Fedtfrysning og Tei system

Vi  kører  kæmpe jubilæums kampagne fordi klinikken i 2021 har 30 års jubilæum.

Pris pr. påsætning uanset størrelse af håndtag – KUN 500 kr

Pressemeddelelse

Nyhed i Danmark

Fedtfrysning / Coolchulpting

Klinik Image i Vojens, som til daglig drives af Lillian Christensen, har endnu engang en kæmpe nyhed til kunderne.

Fedtfrysning er nu den helt store dille og en meget effektiv måde at komme de sidste deller til livs, som vi bare ikke kan træne eller få væk med slankekure eller andet.

Overskydende fedt påvirker ikke kun folks udseende og atletiske evner, og det kan også føre til forskellige sygdomme. Fedt ophobes i mange forskellige dele af kroppen, herunder lår, balder, mave, knæ, ryg, arme og andre områder, som vil resultere i, ikke blot et uskønt udseende, men fedtet også har en direkte forbindelse med de store sundhedsmæssige risici, så vi har brug effektive måder at styre eller eliminere overskydende kropsfedt.

Liposuction er en kosmetisk kirurgi procedure for at fjerne overskydende fedtdepoter, og realisere kropslig skulptur opbygning og hjælpe folk til at blive slanke. Normalt er proceduren er udført med specielle kirurgiske instrumenter i plastikkirurgi eller dermatologi, og det kræver en del downtid (sygedage). Det er en invasiv måde at fjerne det subkutane fedtvæv.

Andre ikke-invasive metoder, såsom vægttab , kost, regelmæssig motion, kost kontrol, eller en kombination af disse metoder, hvis mangler kan være ugyldig, selv umuligt i nogle tilfælde. For eksempel, når folk får fysiske skader eller bliver syge kan de ikke vælge den metode til regelmæssig motion. Ligeledes kan folk ikke vælge vægttab piller eller topiske lægemidler, når de er allergiske over for dem. Endvidere kan fysiske eller systematisk vægttab metode ikke fjerne fedtet lige præsis på det angivne sted, hvor vi selv ønsker det.

Fedtfrysning –  cool-shulpting teknologien er fundamentalt forskellig fra andre ikke-eller minimalt invasive metoder, er det godkendt som den allermest effektive måde at reducere fedt på.

Efter at være blevet taget i brug,er denne revolutionerende nye metode til at fjerne fedt, blevet anerkendt som et vigtigt teknisk fremskridt i fedt reduktion. For dem, der kontrollerer kost og motion regelmæssigt, men stadig nødt til at fjerne lokaliseret fedt, er fedtfrysning cool-shulpting er en stor gave. Det kan producere fantastiske resultater for at reducere fedt i taljen (elskovshåndtag), ryg, hofter, mave og lår.

Under betingelser med lav temperatur, vil triglycerider (fedtstoffer) omdannes til faststof. Maskinen bruger avanceret frysning teknologi, som målrettet  eliminerer fedtceller gennem en gradvis proces. Den har ingen skade på det omgivende væv, og huden er beskyttet med et anti-frees menbran så det  kun fryser fedtcellerne og reducerer det overskydende fedt. Efter fedtcellerne dræbes, bliver de gradvist elimineret fra kroppen på grund af den normale metabolisme,og via udrensning gemmen nyrer og lever. Tykkelsen af ​​fedtlaget reduceres gradvist, således at der opnås fjernelse af overskydende fedt.

Ca 25 % fedtceller i det behandlede område fjernes pr beh. Så i de fleste tilfælde er en behandling tilstrækkeligt. Enkelte vil dog gerne have mere væk og kan således gentage behandlingen efter et par måneder. Der går nemlig fra 3 uger til 2 måneder inden processen er færdig og man kan se det endelige resultat.

Fordelen ved fedtfrysning frem for fedtsugning ….

Med denne non-invasiv procedure, er der ingen nåle, ingen snit, ingen behov for bedøvelse eller smertestillende medicin, og ingen sygedage.

Fedtfrysningen er behageligt for de fleste patienter, de kan læse, lytte til musik, arbejde online, sove, eller bare slappe af. De fleste kunder vil  typisk genoptage deres rutinemæssige aktiviteter, motion og arbejde på samme dag som behandlingen foregår, slutter Lillian Christensen fra Klinik Image i Vojens tlf: 28250987

 

 

Tei system – Muskelopbygning / Slankning

God ved rygskader / opstramning

1 behandling 245 kr  – 45 min

5 turs kort 1000 kr

10 turs kort 1800 kr