Klinik Image logo

Anbefalet af læger over hele verden.

 

Rynkebehandling

Her er målet at formindske / fjerne rynkerne typisk ved munden, øjnene, panden. Her vil vi typisk bruge nåledybder som er tilpasset hver enkelt kunde og der kan nogle gange være behov for at bruge lokalbedøvende cremer

Behandlingen bør gennemføres i en serie af minimum 4 behandlinger med mindst en måned i mellem behandlingerne. Man vil se en umiddelbar effekt allerede efter første behandling – men der er behov for flere behandlinger for et optimalt og varigt resultat.

Der vil efter behandlingen være rødmen af det behandlede hudområde – en rødmen som vil aftage og forvinde i løbet af 12 til 18 timer.

 

Pris 1100 kr

Fjernelse / formindskelse af strækmærker

 

DermaSkinpen nedbryder strikturen i  strækmærkerne og stimulerer underhuden til at producerer nyt  kollagen

Behandling af strækmærker laves altid i serier af min 4 behandlinger med min. en måned mellem behandlingerne. Huden vil efter behandlingen være rød og hævet – en reaktion som vil forsvinde i løbet af 1 døgn. Man vil allerede efter første behandlingkunne se en effekt – men den maksimale effekt vil først være til stede efter 4-6 behandlinger.

 ansigt 1100 kr derud over pris ……

 

 

Hudfornyelse

Målet med behandlingen er at give huden et friskere udsende, fjerne fine linjer og opstramme huden

Umiddelbart efter behandlingen vil huden være rød og varm. Dette aftager i løbet af ca 4 timer og er væk efter 12–18 timer.

Allerede  efter behandlingen ses der en effekt , det anbefales at behandlingen gentages hver 4 – 6 uge.

ansigt 1100 kr derud over pris ……

 

Acne og Ar

DermaSkinpen nedbryder strikturen i  arrene og stimulerer underhuden til at producerer nyt kollagen. Her vil vi bruge nåle der går lidt mere i dybden, hvor der kan være brug for bedøvende cremer.

Ved behandling af acne ar anbefales altid min 4 behandlinger med minimum en måned mellem behandlingerne. Huden vil efter behandlingen være rød og hævet, men  vil forsvinde i løbet af 1 døgn. Man  vil  allerede efter første behandling kunne se en synlig effekt

Det er ikke altid muligt at fjerne arrene helt, men de vil blive væsentligt mindre synligt.

 

ansigt 1100 kr derud over pris ……